27 Mart 2013

Yeni Dünya Düzeni 104 yaşında

Evet başlıkda da belirttim yeni dünya düzeni 104 yaşında 
Takvimler 27 Mart 1909 Salı gününü gösterdiğinde  4 kişilik bir heyet saygısızca Padişahın karşısına geçip "Millet seni azletti." demiştir. Bu kişileri yakinen artık hepimiz biliyoruz kitaplardan okuduklarımızdan.
Bu ayak takımı Sultanı tahtan indirmesine indirdi ama belki onlarda herşeyin bu kadar çabuk olacağını kansız biteceğini bilemezdiler. Fakat Sultan Hamid kadere iman ettiği gibi kardeş katline de izin vermedi. Çünkü Padişahı Efendisi için ölmeyi göze alan bir sürü fedaisi askeri bir sözüne bakıyordu. Hareket Ordusunu bir tükürüğüyle boğacak bir sürü yiğit çıkardı ama o istemedi.
Evet Sultan 2. Abdülhamid Han Gazi'nin tahtan indirilişinin 104. yıl dönümündeyiz ve ortalık tam bir emperyalizm havasında
Bu dünya yeni dünya artık merhamet yok,insanlık masallarda,hikayelerde
Vicdanlar sessizleşmiş,dünya sessizleşmiş aslında. Herşey Siyonizm denen illete bulaşan cahil kesimin aslında kendilerine aydın diyen gereksiz insanların yaptığı bir hatadan gerçekleşti.
Ondan sonra hiç bişey eskisi gibi olmadı ülke toprakları çok kısa zamanda bölündü. Koca Osmanlı Devleti yıkıldı ve bir çok bağımsız devlet kuruldu ya da bağımsız olmaya çalışıyorlar.
Onun hakkında kitaplar yazıldı,çizildi. Geri Gel Ey Osmanlı denildi.Müslümanlara halife arandı ama son padişah son halife dünya düzeninden elini eteğini çekeli koca 104 yıl geçti. İnsanlık belki artık hüsranda , belki artık bir halife, müslümanlar arasında bir birlik olmayacak ama hala hainlik ihanet diz boyu 2013 yılı yine hüsranlar yine birlik olmama yine savaş yılı.
Sultan Hamid gibi denge politikası izleyemedi hiç bir lider şu yüzyılda.Emperyalist güçler hep kan akıttı , kanla beslendiler ve beslenmeye de devam ediyorlar.İnsanlık uyuyor insanlık sessiz kalıyor.Oysaki Sultan Hamid yahudileri zulümden korumuş ezilenlere kucak açmıştır. O zaman ki büyük devlet mantığı kucak açmaktı ezilene mazluma , şimdi ki büyük devletler zalimin yanında olmayı seçti.
Ondan sonra Yeni Dünya Düzeni geldi.İnsanlık hüsranda artık dünyanın heryerinde kan vahşet var.MYANMARda , FİLİSTİNde , BOSNAda , SURİYEde dünyanın bir çok yerinde ve noktasında hep müslümanlara zulüm.Birlik olamayan müslüman halkları kendine düşman olmuş durumda; İran tüm dünyayı karşısına almış sadece kafirleri değil.Kendine müslüman diyen sapık bir ırk türemiş Suriyede zülm etmeye devam ediyor.Budisti MYANMARlı müslümana işkenceler yapıyor camiler yakılıyor evler yerle bir ediliyor.Küçücük müslüman çocukları öldürülüyor.
Herkes bu olanlara seyirci kalıyor.İşte takvimler 27 Mart 1909 Salı gününü gösterdiğinde Yeni Dünya Düzeni diye vahşetin yaşanmaz bir ahir zamanın müjdesi verilmiş aslında bizlere

Ama yinede ne demiş şair;

Senden ümit kesmem,
Kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır!

Bediüzzaman Said Nursi (k.s) hazretlerininde dediği gibi;

ZALİMLER İÇİN YAŞAŞIN CEHENNEM !

Biz Müslümanlar olarak biliyoruz ki; En kudretlisi O'dur.Rabbim ol derse olur.Allah isterse bir Sultan 2. Abdülhamid Han Gazi daha dünyaya gönderir ve bu vahşet dünyasını gül bahçesine çevirir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder